میکروسمنت
حتما شما هم طرح های بسیاری از پوشش های دکوراتیو در اکثر فضاهای ساختمان و لابی ها و فضاهای وسیع دیده اید، شاید برای شما نیز سوال پیش آمده باشد که این پوشش های دکوری و تزئینی که گاه برجسته و با نقش و نگار های متفاوت هستند، با چه مصالحی اجرا شده اند و چه کاربردی دارند؟
شاید شما نیز قصد داشته باشید برای دفتر کار و یا منزل خود نیز به دنبال اینگونه طرح و پوشش های دکوری باشید!
پس با ما، در آسال سازه پرگاس همراه باشید تا با این پوشش های دکوراتیو آشنایی بیشتری داشته باشیم، در ادامه این مقاله قصد داربم به شما عزیزان پوشش دکوراتیو میکروسمنت را معرفی کنیم.
میکروسمنت چیست؟
میکروسمنت جزو پوشش دکوراتیو است که امروزه در صنعت دکوراسیون داخلی و طراحی داخلی بسیار سر و صدا کرده!
میکروسمنت در واقع پوششی دکوری و تزئینی است که در جاهای مختلف یک فضا و یا بر روی عناصر مختلف فضای ساختمان مانند دیوار، سقف، و یا حتی شومینه و ... قابل اجرا می باشد.
متریال این پوشش دکوراتیو متشکل از رزین، سیمان، رنگدانه ها و مواد افزودنی مختلف است، که بافتی برجسته را به سطح مورد نظر اجرا می بخشد.
دکوراسیون داخلی یکی از بخش های مهم هر سازه ای می باشد.
میکروسمنت ها با متریال های مختلف از جمله سیمان، سرامیک و یا حتی رنگ های دارای بافت قابل اجرا هستند. امروزه با معرفی انواع پوشش های دکوراتیو، پوشش میکروسمنت نیز جای خود را در دکوراسیون داخلی ساختمان ها و فضاهای اداری تجاری مانند سالن زیبایی، لابی، کلینیک های زیبایی، استخر ها و لابی های شیک باز کرده است و روز به روز به طرفداران این هنر اضافه می شود؛ همچنین تقاضای هنر میکروسمنت و پوشش های دکوری دیواری رو به افزایش است و روز به روز افراد بیشتری با این هنر، در صنعت دکوراسیون داخلی آشنا می شوند.
پوشش میکروسمنت از تنوع رنگی بالا و تنوع بافتی بسیاری برخوردار است، به همین علت باعث متنوع بودن پوشش ها و منحصر به فرد بودن یک فضا خواهد شد.
این پوشش با هر رنگ و مدل بافتی که شما بخواهید قابل اجرا می باشد، اما امروزه در اکثر فضاها به صورت برجسته و با رنگ های خنثی مانند خاکستری و سفید انجام می شود.
همچنین بافت میکروسمنت به سلیقه ی شما و بسته به دکوراسیون محیط می تواند تکستچر های متفودت و ظاهری مات و براق و یا نیمه براق، را داشته باشد.
اجرای میکروسمنت توسط تیم های هنری ساختمانی و گروه های نقاشی، رنگ کاران و افرادی که پوشش های دکوراتیو اجرا می نمایند به وسیله ی ابزار های متفاوت مانند ماله، قلمو و شابلون های طراح های مختلف قابل اجرا می باشد.
کاربرد میکروسمنت
پوشش میکروسمنت، امروزه در صنعت معماری و تزئینات بسیار پرکاربرد واقع شده است، اما به طور کلی در صنعت دکوراسیون داخلی و طراحی داخلی در دیواره و سقف ساختمان بیشتر دیده می شود.
میکروسمنت در فضاهایی زیادی با توجه به سبک دکوراسیون کاربرد دارد. این پوشش قابل اجرا بر روی سطوح دیوار و سقف و مناسب برای محیط هایی با سبک های دکوراسیون کلاسیک و مدرن است.
میکروسمنت با متریال هایی بر پایه ی سیمان اجرا می شود و به همین دلیل، مواد میکروسمنت دارای چسبندگی بالایی هستند؛ و این چسبندگی سبب اجرا بر روی سطوح مختلف مانند کاشی نیز می شود.
طراحی و دکوراسیون داخلی هر سازه باید به درستی انجام شود.
مزایای استفاده از پوشش میکروسمنت
از مزایای این پوشش دکوراتیو، می توان به بدون درز بودن میکروسمنت اشاره کرد و به همین سبب، این روش به آسانی تمیز و قابل شستشو می باشد، فقط باید از برند مورد استفاده اطمینان حاصل را داشته باشید. همچنین در هنگام اجرای میکروسمن بر روی لایه های متریال، یک لایه مواد پرایمر می آید که این پوشش در واقع، مانند پوششی ضدآب عمل می کند.
از دیگر مزایای میکروسمنت می توان به اجرای سریع و آسان آن اشاره کرد به حدی که شما نیز می توانید با تهیه ابزار ساده ی آن، از این روش بهره ببرید و آن را با کمی تمرین نسبت های مواد به هم اجرا کنید ولی اگر به هر دلیلی مانند مضیقه وقت به دنبال کار بی نقص در اجرا هستید می توانید به تیم های اجرایی و ساختمانی مراجعه کنید.
انواع میکروسمنت
میکروسمنت دارای انواع مختلفی نیز می باشد که هر کدام از آنها نحوه اجرای مختلفی دارند.
میکروسمنت میکروبیس
میکروبیس مناسب اجرا بر روی سطوح دیوار های سنتی میباشد. علاوه بر این از این نوع میکروسمنت در زیر سازی و بیس برای آماده سازی و اجرای انواع میکروسمنت های دیگر نیز استفاده می شود.
میکروفرش
این نوع از میکروسمنت برای پوشش های دکوراتیو بر روی سطوح کف استفاده می شود، که دارای بافت مقاومی نیز می باشد به همین جهت نیز در پوشش های کف و یا بیرونی استفاده می شود.
میکروفین
این نوع از میکروسمنت مناسب استفاده بر روی سطوح دیواره ها و سقف ها می باشد که ظاهری شیک را نیز به سطح کار می بخشد.
اگر به دنبال اجرای طرح با شابلون های مختلف هستین این نوع از میکروسمنت مناسب ترین نوع از پوشش های دکوراتیو می باشد.
قیمت خدمات و هزینه اجرایی میکروسمنت
قیمت میکروسمنت معمولا به متر مربع سطح اجرا محاسبه می شود. برای مثال اگر شما بخواید یک دیوار را پوشش دکوراتیو میکروسمنت کنید باید به این توجه داشته باشید که چند متر مربع در اختیار دارید.
همچنین قیمت های نیروی اجرایی می تواند متفاوت باشد که به سه عامل مواد مصرفی، نیروی کار و انتخاب تیم هنری، متراژ و سطح اجرا بستگی دارد؛ همچنین گاهی طرح های انتخابی می تواند پیچیده باشد که نیز به قیمت اجرا اضافه خواهد کرد.
لازم به ذکر است که در اکثرمواقع نیز، هرچه که سطح مورد نظر برای اجرای میکروسمنت بیشتر باشد، هزینه ی هر مترمربع کمتر می شود.