سفارش تبلیغ
صبا ویژن

لمینت ساختمان چیست؟

لمینت ساختمان به عنوان یک کفپوش شناخته شده است. کف فضا اهمیت زیادی دارد زیرا با لمس هر روز آن احساس راحتی یا احساس ناخوشایند به شما دست می دهد. کف در فضای داخلی بیشتر از سقف باید مورد اهمیت باشد. کف محیط در دکوراسیون داخلی قسمت مهمی از فضا است زیرا تمام فرنیچر و مبلمان ها روی کف قرار می گیرند و به همین دلیل کف باید دارای ویژگی های زیادی باشد. لمینت ساختمان به عنوان یکی از پوشش های کف استفاده می شود. لمینت از رایج ترین متریال هایی است که برای کف انتخاب می شود. از آنجایی که کفپوش هایی مانند پارکت دارای محدودیت هستند، انتخاب متریالی مانند لمینت ساختمان بهترین گزینه برای انواع سبک های طراحی  است. لمینت از چند لایه فشرده ساخته می شود این لایه ها از چوب های خام و قابل بازیافت ساخته می شوند. با ترکیب الیاف چوب و تراشه های  الوارها لایه هایی مقاوم ساخته می شود.

لمینت ساختمان چیست؟

قیمت لمینت ساختمان

لمینت ساختمان یکی از روش‌های محبوب در طراحی داخلی ساختمان‌ها است که از طریق استفاده از ورق‌هایی از جنس چوب یا MDF با ضخامت بالا، می‌تواند طرح‌های متنوعی را بر روی کف خانه ایجاد کند. قیمت لمینت ساختمان بستگی به عوامل مختلفی  از جمله مساحت سطح کار، نوع ورق‌های MDF یا جنس چوب مورد استفاده و طرح‌های مورد نظر دارد.

قیمت لمینت ساختمان بر اساس مترمربع محاسبه می‌شود. به طور کلی، قیمت لمینت ساختمان بستگی به پروژه و کیفیت ورق‌های MDF مورد استفاده دارد. قیمت هر مترمربع لمینت ساختمان معمولاً در بازه 150 تا 500 هزار تومان است، با این حال، برای پروژه‌های خاص و لاکچری تر و همچنین پروژه هایی که پیچیدگی خاصی دارند قیمت بالاتری باید پرداخت شود.

در نهایت، برای دریافت قیمت دقیق برای پروژه خود، بهتر است با یک شرکت تخصصی در زمینه طراحی داخلی و نصب لمینت ساختمان تماس بگیرید و قیمت نهایی را بر اساس نیازهای خودتان مشخص کنید.

قیمت لمینت ساختمان

تفاوت لمینت و پارکت

لمینت‌ ساختمان مانند پارکت ها در بازار به صورت تایل استفاده می شوند. لمینت در صنعت ساختمانی به عنوان یک متریال دوست دار محیط زیست است. تایل های این کفپوش به 4 لایه تقسیم می شوند. اولین لایه یا لایه ی قابل دید که به آن لایه رویه گفته می شود روکش شفافی است که کفپوش را در برابر عوامل خارجی محافظت می کند. لایه دوم یا لایه ی طرح، رنگ و مدل کفپوش را مشخص می کند. این لایه لای دکوراتیو نیز نامیده می شود و در طراحی های سبک مدرن مورد استفاده قرار می گیرد. طرح های متنوع لایه ی دکوراتیو در بازار باعث شده تا استفاده از آن افزایش یابد. لایه های آخر لمینت‌ها فشار وارده را تحمل می کنند فشار ناشی از تحمل وسایل و رفت و آمد را تحمل می کند.

تفاوت لمینت و پارکت